Prisma Advies Groep

Allround Monteur / Keurmeester - Zwaagdijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 20-06-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Zwaagdijk Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris 2500 - 3500
Voor onze relatie in de Kop van Noord-Holland (regio: Hoorn) zijn wij op zoek ter versterking van de Service Afdeling naar een fulltime Allround Monteur / Keurmeester. De onderneming heeft 2 vestigingen en is actief op gebied van verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van technisch materieel voor de agrarische en industriële sector en het MKB.


Samen met de collega’s zorg je voor het onderhoud, de keuring en reparatie van de vorkheftrucks, magazijntrucks en hoogwerkers van de klanten. Dit doe je op locatie bij de klant maar ook in beide werkplaatsen. Ook het bedrijfsklaar maken van nieuwe en gebruikte machines behoort tot je werkzaamheden, evenals het onderhoud en de keuring van de verhuurvloot.


Je werkgebied is de gehele kop van Noord-Holland waarbij het merendeel van de klanten in West-Friesland gevestigd is. Onze opdrachtgever stelt hiervoor een moderne en goed ingerichte servicewagen ter beschikking die je ook kunt gebruiken voor woon-/ werk verkeer. Ook vind je bij onze opdrachtgever ruimte voor het verder verbeteren van de service door jouw eigen inbreng. Je werkt in een klein maar enthousiast en deskundig team.


Interesse in deze positie?

Degene die bovenstaande voor ons goed kan invullen betalen wij graag een goed salaris. Ben jij de ervaren monteur die wij zoeken? Dan ontvangen wij je motivatie en CV graag per e-mail.

Voor extra informatie kan je contact opnemen met Nicole de Lange op 06-83242279 of direct solliciteren naar n.delange@prisma-advies.nl. 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Monteur, heftruck, keurmeester, techniek

Contactgegevens

Contactpersoon Nicole de Lange

Vestigingsplaats

Solliciteer